Regisztrálj időben! - Nagy az érdeklődés a III. Fit-Lesz Dorog spinning edzései iránt
Kultúra
2015. nov. 17.

Regisztrálj időben! - Nagy az érdeklődés a III. Fit-Lesz Dorog spinning edzései iránt

Óriási az érdeklődés a december 5-én tartandó spinning edzések iránt, amelyeket a III. Fit-Lesz Dorog keretében szervezett a városi sportintézmény. A több száz résztvevővel számoló rendezvényre az előzetes regisztráción már rengetegen jelezték részvételi szándékukat, így felhívjuk a dorogi sportszeretők figyelmét, hogy jelentkezzenek minél hamarabb a dorogisport.hu-n, nehogy lemaradjanak a különleges edzésről!
Mint azt korábban már megírtuk, a "Szabadidősport Éve 2015" programsorozat utolsó állomásaként rendezik meg a városi sportcsarnokban a III. Fit-Lesz Dorog elnevezésû rendezvényt.
A tervek szerint mintegy 100 spinning kerékpáron, neves instruktorok - Markus Rithaus, Csepi Dusán, Farkas András és Posch Gabi - vezetésével 4 órán keresztül - óránkénti váltásban - lehet az ünnepek előtt igazán formába lendülni. A szervezők a programot úgy állították össze, hogy különböző nehézségi fokozatok közül lehet majd választani a résztvevőknek. Regisztrálni december 1-ig lehet a fitlesz.eu weblapon.

A rengeteg spinning kerékpár, az akusztikai élmény, a professzionális instruktorok egész biztosan páratlan hangulatot fognak kölcsönözni a programon résztvevőknek.
Jelentkezésért és további információért a dorogisport.hu oldalra érdemes kattintani.
A program a városi sportintézmény, a Magyar Spinning Szövetség valamint további hat térségi fitness terem társszervezésében jön létre.

fitlessz_3.jpg